Afla de aici care sunt pasii de intretinere a pielii naturale!

Fiecare dintre noi isi doreste sa poarte pantofii de piele in fiecare zi. Cei ce sunt fabricati din acest material sunt mult mai calitativi si rezistenti. Daca iti vei achizitiona si tu pantofi de piele vei observa faptul ca pretul acestora se rezuma la calitatea pe care o au. Pantofii de piele pe care ii detii ii vei utiliza o perioada lunga de timp de la achizitionarea lor.

Ai grija de pantofii tai, dupa fiecare utilizare a acestora

Pantofii din piele sunt creati pentru a ne proteja picioarele, iar cu ajutorul acestora vei avea parte de bunastare pe tot parcursul zile. Alege si tu pantofii din piele ce sunt potriviti pentru fiecare ocazie. Dupa ce ai finalizat o zi plina, odata ce vei ajunge acasa, trebuie sa iti usuci pantofii,  iar dupa ce acestia sunt uscati, poti si sa incepi etapa de ingrijire a acestora. Urmeaza pasii de intretinere piele naturala!

Pasul 1 pentru o ingrijire corespunzatoare a pantofilor din piele naturala

Fiecare perecehe de pantofi trebuie uscata in cazul umezelii si lasata intr-un spatiu in care circula aerul, pentru a scapa de mirosurile puternice. Dupa o aerisire corespunzatoare va fi necesar sa ii cureti pe acestia cu ajutorul unei carpe, pentru a lua startul gros de murdarie de pe suprafata materialului. In fiecare zi mergem pe suprafete diverse, asa ca pantofii nostri pot fi murdari. Acestia se vor curata delicat pentru a indeparta mizeria.

Pasul 2 pentru curatarea pantofilor din piele

Pielea trebuie ingrijita corespunzator, iar dupa ce ai indepartat stratul de mizerie, sa te asiguri ca porii pielii sunt curati. Pielea trebuie umezita si curatata, iar ulterior uscata, pentru ca apa sa dispara de pe suprafata acesteia. Nu uita ca este necesar sa achizitionezi uneori si o solutie speciala pentru pielea intoarsa.

Pasul 3 de ingrijire

Curata cu ajutorul unei solutii si de asemenea o carpa umeda interiorul pantofului de piele pentru a-l revigora. Pantofii din piele sunt apreciati de catre noi toti, iar ei trebuie intretinuti atata la suprafata, cat si in interiorul lor. Suparafata ce se afla in golul pantofului absoarbe transpiratia si mirosurile, iar acesta trebuie revigorata mereu pentru ca atat pantofii cat si picioarele tale sa aiba un miros placut.

Pasul 4 pentru finalizarea procesului de intretinere

Dupa curatarea temeinica a pantofilor din piele, trebuie sa ii pui pe acestia la uscat, intr-un spatiu in care aerul circula, iar acestia vor elimina mirosurile neplacute ce existau in interior. Poarta si tu pantofii de piele pe care ii vei curata intr-un mod corespunzator dupa fiecare purtare, pentru a rezista cat mai mult timp.

Pantofii din piele naturala sunt apreciati si indragiti de fiecare purtator. Starea de bine, vine doar cu ajutorul pantofilor din piele ce sunt confortabili si potriviti pentru fiecare barbat, femeie sau copil. Ai si tu grija de incaltamintea ta din piele naturala pentru a o utiliza o perioada cat mai indelungata de timp. Daca esti si in cauatrea modelelor noi, le vei gasi pe site-ul nostru La Paloma!

Ti-ai cumparat astazi pantofii din piele naturala? Urmeaza pasii de sus si repeta procesul de fiecare data cand ii vei utiliza!

Comentarii