Afla de aici etapele de intretinere piele intoarsa a pantofilor tai!

Pantofii pe care-i purtam, fabricati din piele intoarsa, ne dorim sa reziste cat mai mult, mai ales cu trecerea timpului. Vei simti o diferenta considerabila atunci cand pantofii tai vor fi ingrijiti corespunzator. Multi dintre noi optam pentru pielea intoarsa care ne ofera un stil mult mai elegant mereu si nu ne vom confrunta cu zgarieturi inestetice pe nivelul acestora.

Stii etapele de intretinere piele intoarsa a pantofilor? Daca nu stii, vei afla in randurile ce urmeaza. Ingrijirea corespunzatoare a acestui tip de piele ii va prelungi durata de viata, fara sa o degradeze. Vei aplica tot ce este necesar pe suprafata ei, iar ea va arata din nou ca noua.

Curatarea periodica a pielii intoarse

In fiecare zi sau cat de des poti, trebuie sa cureti suprafata materialului, fie cu o perie sau cu o laveta, pentru ca ea sa fie reimprospatata. Pielea intoarsa este un material ce necesita o curatare speciala, iar tu vei putea face acest lucru. Pantofii tai din piele intoarsa neagra vor arata mereu imaculati, daca tu vei indeparta murdaria de pe suprafata lor.

Uneori pe suprafata pantofilor apar diverse mizerii, cum ar fi praful sau ceva solid ce necesita o curatare corespunzatoare. E preferat sa nu se intample acest lucru, dar daca te afli intr-o asemenea situatie, trebui sa ii cureti cat mai rapid posibil. Pielea trebuie ingrijita corespunzator, pentru a-si pastra forma de odinioara.

Evitati umezeala

Pantofii din piele intoarsa nu sunt cei mai ideali mai ales pe perioada ploioasa a anului, deoarece acestia absorb intr-un mod excesiv apa. Daca pantofii tai s-au udat, trebuie sa ii pui la uscat intr-un mod natural si sa ii feresti de sursele de caldura ce ii pot distruge.

Mai exista posibilitatea de a aplica solutii de protectie pe suprafata lor, ce nu va permite ca apa sa isi faca asa de rapid simtita prezenta in interiorul lor. Solutiile pentru piele intoarsa vor crea o bariera protectoare, iar umezeala nu va avea posibilitatea sa treaca prin acesta.

Pete pe suprafata pielii intoarse?

Daca te confrunti cu pete pe suprafata pielii intoarse sa stii ca acestea pot fi curatate intr-un mod rapid, utilizand o perie. Pantofii tai vor fi curatati de eventualele pete, utilizand apa in zona specifica si o perie moale la atingere. Pantofi vor rezista mult mai mult, daca vor fi intretinuti corespunzator.

Daca petele sunt mult mai intense, poti utiliza o solutie creata pentru indepartarea acestora, vei sti mereu ca pantofii din piele intoarsa vor fi curatati cum se cuvine de fiecare data.

Daca vei urma indicatiile de mai sus, vei sti ca pantofii tai din piele intoarsa sunt protejati intr-un mod corespunzator mereu. Protejandu-i si utilizand solutiile specifice pielii intoarse, vor rezista mult mai mult cu trecerea timpului. Vei putea sa iti porti pantofii mult indragiti atunci cand iti doresti, chiar daca sunt din piele intoarsa. Pe site-ul nostru lapaloma.ro vei gasi pantofii de piele intoarsa potriviti pentru tine!

Comentarii