Care este diferenta dintre piele ecologica si piele naturala? Aici detaliem mai pe larg!

Cand se alege incaltamintea, de obicei aceasta se alege luand in calcul mai multe criterii. Unii o aleg pe aceasta ca este placuta din punct de vedere vizual, ca este comoda, flexibila, iar unii o aleg in functie de materialul din care este realizata. Pielea ecologica si pielea naturala se afla pe acea lista de criterii care nu trec neobservate.

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este legata de diferenta dintre piele ecologica si piele naturala. In ce consta aceasta diferenta si care sunt criteriile aflati din acest articol. Veti putea afla care sunt acele mici detalii care reusesc sa faca diferenta de fiecare data si cum va pot afecta ele decizia de cumparare in ceea ce priveste incaltamintea.

Pielea naturala - ce trebuie sa stiti despre ea

Pielea naturala este obtinuta de la animale, in principal bovine, ovine si porcine. In general pielea naturala este cunoscuta pentru durabilitatea sa si poate rezista multi ani daca este ingrijita corespunzator. In ceea ce priveste aspectul sau, aceasta are o textura si un aspect autentic, cu imperfectiuni specifice naturii.

Multe persoane aleg sa poarte incaltaminte din piele naturala tocmai ca aceasta dureaza in timp. Fie soare, fie ploaie, pielea naturala este un material care rezista si care protejeaza piciorul. Intr-adevar ca aceaste materiale pot dauna mediului incojurator, dat fiind faptul ca se utilizeaza anumite substante chimice, dar o buna majoritate inca prefera sa cumpere incaltaminte din piele naturala.

Pielea ecologica ( pielea sintetica ) si ale sale caracteristici

Pielea ecologica este fabricata din materiale sintetice si nu se gasesc in ea componente de natura animala. Productia pielii ecologice implica de obicei procese chimice si tehnologice pentru a crea un material care imita aspectul si textura pielii naturale.

Pielea ecologica este una durabila, durata de viata poate varia in functie de calitatea materialului si de ingrijirea adecvata. Cat despre aspect, aceasta poate imita textura si estetica pielii naturale, dar poate avea un aspect mai uniform si lipsit de imperfectiuni.

Pielea ecologica este una considerata o optiune mai prietenoasa cu mediul deoarece nu implica sacrificarea animalelor si necesita mai putine resurse naturale pentru productie. Produsele chimice utilizate in fabricatie pot avea si ele un impact asupra mediului, dar acesta poate fi mai mic decat in cazul productiei de piele naturala.

Magazinul La Paloma are incaltaminte potrivita pentru orice preferinta

Acum ca am lamurit aceste aspecte si am reusit sa va cream o idee asupra acestor materiale, va spunem ca magazinul nostru are incaltaminte produse din piele naturala, dar si din piele ecologica. Puteti sa cumparati incaltamintea dorita online fara a va mai complica cu mersul prin magazine.

Comentarii