Pentru vreme prielnica sau anumite domenii de activitate, iata saboti dama potriviti tie

Cand vine vorba de saboti dama, vorbim despre incaltaminte versatila. Este tipica in anumite domenii de activitate, tocmai pentru stilul practic. Asadar, incaltamintea de dama tip sabot este potrivita in cabinete, pentru personalul din diverse domenii de activitate. Cu toate acestea, sunt si variante chic, potrivite pentru streetwear.

Saboti dama avem si noi in gama selectata in cadrul magazinului online La Paloma. Punem accent pe calitate si diversitate, ca de obicei.

Cum sa va alegeti sabotii de dama? La Paloma va ghideaza

Pentru sezonul cald va recomandam modelele decupate in partea din fata sau saboti dama cu decupaje decorative si practice. Acestea vor permite aerului sa circule corespunzator si sa va simtiti bine la fiecare purtare.

Pentru persoanele cu dureri de picioare recomandam saboti dama cu talpa ortopedica. In acest sens veti descoperi in selectiile noastre implicit pe cei fancy, in culori vibrante, roz pudrat spre exemplu. Sunt special conceputi pentru a va oferi mai mult confort la purtare.

Pentru cei care doresc sa se simta confortabil in orice context, adica chiar si atunci cand sunt in interior, in confortul casei, recomandam sabotii din piele naturala.

In sfarsit, pentru cele care lucreaza in domenii de asa natura incat au nevoie de saboti dama, avem si selectii din gama de saboti profesionali.

Varietatea aceasta nu exclude insa varietatea in ceea ce priveste marimile si culorile. Saboti dama va doriti? Aveti de unde alege ceva potrivit pentru fiecare ocazie.