Menirea brandului Gabor este sa asigure incaltamintea perfecta pentru fiecare femeie, indiferent de forma si tipul picioarelor. Din aceasta cauza veti gasi pantofi Gabor in diverse latimi, precum si masuri mari. Astfel producatorul confectioneaza produse pentru doamnele, care nu cauta doar pantofi ci un produs durabil de calitate superioara. Gama de incaltaminte Gabor este fantastica, reprezinta mult mai mult decat un simplu articol de moda. Totodata contine trei linii de produse:

  • Gabor fashion - reprezinta cele mai noi tendinte ale modei
  • Gabor confort - cuprinde incaltaminte dama cu grad mare de confort, cum ar fi adidasi Gabor
  • Genti Gabor - vin ca o completare la colectiile precedente, asigurand armonia aspectului unei doamne, dand sens mai profund brandului Gabor

In timp de vara scoate in evidenta tinuta ta, purtand saboti sau balerini Gabor. Sunt usoare si confortabile! Aceste modele asigura spatiul necesar degetelor de la picioare intr-un cuvant pentru varful piciorului si a gleznei. Iar cand intram in perioada mai racoroasa, cand picioarele trebuie protejate de frig si de umezeala, alege sa porti botine si ghete Gabor. Daca vrei sa rasfati picioarele, cumpara-ti un cadou, o pereche de cizme Gabor, o inspiratie spontana, o declaratie de moda. Decide-te sa porti incaltaminte dama Gabor pe care vei iubi mereu si dupa o mie de pasi. Nu de mult brandul Gabor a primit distinctia de cel mai bun brand de incaltaminte din Germania, ca recompensa pentru 100 de ani de expertiza, de maiestrie si asumare de responsabilitate pentru mediul inconjurator - prin manopera de inalta calitate si durabilitate a produselor.